calismaportali.com

UV Lampa - Höj stämningen - Lampor till riktigt bra pris

4.5 (348) · € 31.50 · En Stock

Upptäck UV-lampor för fest & disco – skapa en häftig atmosfär med fluorescerande effekter! Köp högkvalitativa lampor och förvandla ditt evenemang idag.

Här hittar du olika modeller av UV lampor. Du har säkert kommit i kontakt med UV lampor och blacklight, men vet du hur det fungerar? UV-ljus och Blacklight kallas också för ultraviolett ljus och är ett ljus som inte är synlig för det mänskliga ögat. Blacklight eller uv ljus ger den mystiska effekten där vita och fluorescerande föremål lyser upp.

UV lampa och blacklights - Ett bra sätt att höja stämningen

Man ser ofta blacklight-belysning på kaféer, diskotek och festlokaler. Till exempel kan UV lampor och blacklight lägga till stämningen på en halloweenfest. Användningen av UV lampor är dock mycket vanligare i vardagen och industri. Till exempel används UV-ljus inom vården, detektiverna använder det för spårbarhetsforskning och butiker använder ljuset för att kontrollera räkningar för äkthet. I vårt sortiment kan du hitta uv lampor och blacklights som lämpar sig för show och event, som caféer, diskotek och andra nöjesställen, men även för användning i hemmet. Våra uv lampor / energisparlampor till exempel är väldigt populära eftersom de är lätta att använda. Du behöver bara ta bort dina nuvarande lampor och byta ut dem mot dessa UV lampor du har köpt. Vårt sortiment är lämpligt för:

  • Hemmafester
  • Temafester som Halloween - Häftigt mystiskt ljus med UV lampor
  • Glow in the dark / Blacklight arrangemang
  • Festbelysning på kaféer, diskotek och andra nöjesställen
  • Dekorljus

Hur fungerar en UV lampa?

En UV-lampa för disco och fest fungerar genom att generera ultraviolett (UV) ljus, vilket är osynligt för det mänskliga ögat men får vissa material och färger att fluorescera eller lysa upp. Dessa lampor, även kända som blacklights, innehåller en speciell typ av glödlampa eller LED som avger UV-strålning, oftast inom våglängdsintervallet 320-400 nanometer.

När UV-ljuset träffar objekt som innehåller fluorescerande pigment, såsom kläder, ansikts- och kroppsfärger, eller dekorativa föremål, sker en process där dessa pigment omvandlar den osynliga UV-strålningen till synligt ljus. Detta fenomen skapar en levande och mystisk atmosfär, med starka och livfulla nyanser som lyser i mörkret.

UV-lampor för disco är populära på nattklubbar, konserter, temafester och andra evenemang där en unik och färgstark visuell upplevelse är önskvärd. De bidrar till att skapa en minnesvärd och spännande stämning för deltagare. Det absolut vanligaste är att man brukar kombinera detta med vita kläder som får ett fint blått sken av UV ljus.

Vad bör du vara uppmärksam på innan du köper en UV lampa eller blacklight?

Innan du lägger en beställning vill du naturligtvis vara säker på att du köper en lampa som ger önskad effekt. Det är därför viktigt att fundera över vad du ska använda UV-lampan till. Är du till exempel värd för en UV /Glow fest hemma? Då är våra enkla energisnåla uv lampor en utmärkt lösning, du kan beställa dem till ett konkurrenskraftigt pris och byta ut dem mot dina standardlampor! Vill du ta dig an det mer professionellt? Sedan har vi många lösningar som passar för en större yta. En rad lösningar är till exempel våra blacklight UV-bars, uv spots och även blacklight UV LED-stroboskop från välkända varumärken som Beamz . Är du tveksam? Då kan du alltid kontakta vår specialiserade kundtjänst.

Stort sortiment av UV lampor, blacklight & andra discolampor

Förutom ett omfattande utbud av blacklights kan du kontakta oss för stroboskop , rörligt ljus och även rökmaskiner . Förutom ett omfattande sortiment till ett mycket konkurrenskraftigt pris kan du alltid förvänta dig den bästa servicen från oss. Tvekar du mellan ett antal blacklights? Kontakta gärna vår kundtjänst , dela med dig av dina önskemål så ser vi till att du beställer rätt produkt.

UV Lampa - Höj stämningen - Lampor till riktigt bra pris

Köp UV-lampor för naglar online

Luceplan golvlampor - Costanza, Tango m fl

UV Lampa - Höj stämningen - Lampor till riktigt bra pris

LED-belysning - LED lights för hela hemmet - IKEA

UV Lampa - Höj stämningen - Lampor till riktigt bra pris

UV-lampor - Billiga lampor till festen!

Villalivet nr.7, 2023 by Villalivet - Issuu

Bra och billig belysning för inomhus- & utomhusbruk

Trädgård & Verktyg

Köp UV-lampor för naglar online

Köp UV-lampor för naglar online

LED lampor

Trädgård

UV Lampa - Höj stämningen - Lampor till riktigt bra pris