calismaportali.com

Vaatehöyrystin SteamOne UNI900GB hinta

4.7 (217) · € 116.50 · En Stock

Vaatehöyrystin SteamOne UNI900GB vaatehöyrystin Hobby Hallin verkkokaupasta helposti ja edulliseen hintaan. Kuukausirahalla jopa 48kk maksuaikaa!
„SteamOne“ taupo jūsų laiką ir erdvę, o lyginimą paverčia patogiu ir lengvu! „SteamOne“ tinka visiems, kurie neturi laiko ar nežino, kaip efektyviai lyginti: paprasčiausiai pakabinkite drabužį ant pakabos, išlyginkite nepageidaujamas klostes ir jau galite dėvėti norimą rūbą! UNILYS - dėmesys kompaktiškumui ir kokybei Galingas ir autonomiškas drabužių garintuvas. Nepriekaištingas lyginimas, pilna komplektacija! Apdovanotas 1900W galia, UNILYS bus jūsų rūbų priežiūros sąjungininkas, pasirengęs išlyginti visus rūbus, kuriuos turite spintoje! Jo teleskopinis vamzdis palengvina laikymą ir prisitaiko prie vartotojui patogaus aukščio. Daugybė garintuvo aksesuarų leis jums tinkamai išgarinti ir pasirūpinti savo rūbais. Produkto specifika Lengva naudoti: vienas mygtukas prietaiso įjungimui, teleskopinis vamzdis, kurį lengva prilaikyti Garinimas UNILYS yra efektyvus visų rūšių audiniams, net ir storiausiems! Galingas: galingas ir nepertraukiamas garas, kurį skleidžia 1900W katilas, paruošiamas per 60 sekundžių Teleskopinis fiksuojamas 140 cm strypas Nepertraukiamas garų srautas Komplektas: su daugybe priedų optimaliam naudojimui.

Steam Steamer

Vaatehöyrystin Philips Steam&Go GC362/80 hinta

LB Broth with Gentamicin-7, Kanamycin-50, and Tetracycline-10

SteamOne - Steamer & Dampfglätter für die Reise - Dampfbügler in

Buy Nexlev Handheld Garment Steamer

Vaatehöyrystin SteamOne George höyrystin hinta

SteamOne Unilys Xtra höyrystin - Gigantti verkkokauppa

SteamOne - Vertical Steamer & Steamer Familys EUKID190B 1900W, 40g

SteamOne - Vertical Steamer & Steamer Familys EUKID190B 1900W, 40g

Vaatehöyrystin - Pienet kodinkoneet - Kodinkoneet - MT Shop

SteamOne - Vertical Steamer & Steamer Familys EUKID190B 1900W, 40g

Vaatehöyrystin SteamOne George höyrystin hinta

SteamOne - Professional Steamer & Steamer T2000B - Vertical Steam

Vaatehöyrystin SteamOne EUXL400B hinta

AS-IT-IS ATOM High Protein Bar | 20g Protein | Zero Transfat | Zero Added Sugar | Whey Protein Concentrate, Isolate & Hydrolysate as Protein Source